Ring tlf. 8618 6846 (kl. 9-15)

Sådan bestiller du en fuldmagt

Om bestilling af fuldmagt

Besvarelsen er ligetil – og vi hjælper dig hele vejen.

Selve bestillingen af en fuldmagt sker ved hjælp af et spørgeskema. Du kan udfylde spørgeskemaet her. Du bliver stillet cirka 10 spørgsmål i spørgeskemaet. Spørgeskemaet tager omkring 15 minutter at gennemføre.

Din bestilling er ikke endelig før du trykker “Bestil” på sidste side. Husk at angive på næstsidste side i skemaet (under ”Ønsker du at indsætte andre bestemmelser?”), såfremt du er medlem af Ældre Sagen.

Du kan læse mere om fuldmagter her.

Udfyld vores spørgeskema

1. Oplys dine ønsker

Finjuster udkastet

2. Send dine ønsker

Modtag et udkast

3. Tilretning

Bestil en fuldmagt

4. Modtag fuldmagt

Sådan gør du

1. Svar på spørgsmålene

  • Tag dig tid til at besvare spørgsmålene på skærmen grundigt. Spørgsmålene svarer til de spørgsmål en erfaren advokat stiller på et personligt møde. Du kan skrive eventuelle spørgsmål til advokaten i rubrikken “særlige ønsker” til sidst i spørgeprogrammet.

2. Klik på “Bestil” – eller udskriv

  • Når du har besvaret spørgsmålene kommer du frem til en slut-side, hvor du blot skal klikke på “bestil”, hvis du vil benytte Ældre Sagens advokatforbindelse.

3. Advokaten udformer en skræddersyet fuldmagt

  • En advokat udfærdiger manuelt et udkast og sender det til dig pr. e-mail eller post. Benytter du Ældre Sagens advokatforbindelse, kan du herefter ringe/e-maile til advokaten med dine spørgsmål, rettelser og tilføjelser. Dette er inkluderet i prisen for fuldmagten.

4. Du modtager fuldmagten

  • Når der ikke er flere rettelser eller spørgsmål, modtager du det endelige dokument, parat til, at du og fuldmægtigen kan underskrive den. Fuldmagten kan underskrives foran en notar – men det er ikke en gyldighedsbetingelse. Når fuldmagten er blevet behørigt oprettet, skal du selv opbevare den.

Hvis du har spørgsmål

Du har mulighed for at få rådgivning pr. telefon eller e-mail. Har du spørgsmål til konkrete punkter i din fuldmagt, eller ønsker rådgivning om, hvad der er mest hensigtsmæssigt i din situation, er du velkommen til enten at skrive til os på ug@mittestamente.dk eller ringe på 86 18 68 46.

Ønsker du/I at oprette fuldmagt?

Parat til at bestille?

Picture of Ulrik Grønborg

Ulrik Grønborg

Advokat med speciale i familie- og arveret.

Tlf. 8618 6846
e-mail: ug@mittestamente.dk

Om advokaten